Tuduhaké menu pokok

Maluku

provinsi ing Indonésia
Provinsi Maluku
Lambang Provinsi Maluku
Lambang Provinsi Maluku
Sesanti: " ---"
Péta Maluku ing Indonésia
Dina Dadi: 4 Oktober 1999
Kutha krajan: Ambon
Gubernur: Karel Albert Ralahalu
Jembar
 - Total:

712.479 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

7 Kabupatèn lan 1 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.277.414 jiwa (2003)
+/- --- / km²
Suku bangsa: suku Ambon, suku Lumoli, suku Nuaulu lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)

Provinsi Maluku iku katata sajeroning 7 kabupatèn lan 1 kutha, kutha krajané ya iku Ambon.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut