Tuduhaké menu pokok

Maluku Lor

provinsi ing Indonésia
Provinsi Maluku Lor
Lambang Maluku Lor
Lambang Maluku Lor
Sesanti: " ---"
Péta Maluku Lor ing Indonésia
Dina Dadi: 4 Oktober 1999
Kutha krajan: Ternate
Gubernur: Thaib Armain
Jembar
 - Total:

164.370,12 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

6 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 855.627 jiwa (2003)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Bacan lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WIT)

Provinsi Maluku Lor utwa basa Indonésia: Provinsi Maluku Utara iku katata sajeroning 6 kabupatèn lan 2 kutha. Kutha krajané ya iku Ternate, kutha-kutha liyané: Tidore lan liyané.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut