Kabupatèn Halmahéra Wétan

Kabupatèn Halmahera Wétan
120px
Lambang Halmahera Wétan
Sesanti: "---"
Barkas:Lokasi Halmahera Timur.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan:kutha Maba
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

5.615 km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 38.681 (2000)
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Halmahera Wétan iku salah siji kabupatèn ing provinsi Maluku Lor, kutha Maba iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 5.615 km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Halmahera Wétan katata sajeroning 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Maba
  2. Maba Kidul
  3. Wasile
  4. Wasile Kidul

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Maluku Lor

Kabupatèn: Halmahera Kulon | Halmahera Kidul | Halmahera Tengah | Halmahera Wétan | Halmahera Lor | Kapuloan Sula

Kutha: Ternate | Tidore

Deleng: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia