Tuduhaké menu pokok

Sulawesi Tengah

provinsi ing Indonésia
Provinsi Sulawesi Tengah
Lambang Sulawesi Tengah
Lambang Sulawesi Tengah
Sesanti: "---"
Péta Sulawesi Tengah ing Indonésia
Dina Dadi: 13 April 1964
Kutha krajan: Palu
Gubernur: H. Bandjela Paliudju
Jembar
 - Total:

68.089,83 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

9 Kabupatèn lan 2 Kutha otonom
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 2.242.914 jiwa (2004)
+/- --- / km²
Suku bangsa: Wong Banggai, Wong Toli-Toli lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WITA)

Provinsi Sulawesi Tengah iku katata sajeroning 9 kabupatèn lan 1 kutha. Kutha krajané ya iku Palu.

Daerah Tingkat IIBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut