Tuduhaké menu pokok

Kutha Palu

kutha ing provinsi Sulawesi Tengah, Indonésia
Kutha Palu
Lambang Kota Palu.png
Lambang Kutha Palu
Sesanti: "---"
Locator Kota Palu.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil Walikutha:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kecamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kutha Palu iku kutha krajan provinsi Sulawesi Tengah. Jembar wewengkon kutha iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Kutha Palu ketata saking 4 kecamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kecamatan ing kutha iki ya iku:

  1. Palu Kulon
  2. Palu Kidul
  3. Palu Wétan
  4. Palu Lor

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Tengah