Palu Barat, Palu

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{dati2}}} Palu]]

Palu Barat
Kacamatan
Nagara Indonésia
{{{dati2}}}[[{{{dati2}}} Palu|Palu]]
Kode Kemendagri72.71.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Palu Barat iku kacamatan ing Kutha Palu propinsi Sulawesi Tengah.

Kutha Palu