Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Majalengka

kabupatèn ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kabupatèn Majalengka
Lambang Majalengka.jpg
Lambang Majalengka
Sesanti: ""
300px
Dina Dadi:...
Kutha krajan:Kutha Majalengka
Bupati: Hj. Tutty Hayati Anwar
Wakil Bupati:
Jembar
 - Total:

1.204,24 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

23 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.185.000 (2003)
+/- 984 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sundha lan Basa Indonésia

Kabupatèn Majalengka iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 1.204,24 km² utawa hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Kulon Cithakan:Kabupatèn Majalengka