Papan Anggegana Umbu Mehang Kunda

Papan Anggegana Umbu Mehang Kunda sadurungé nduwè jeneng Papan Anggegana Mau Hau iku salah siji papan anggegana ing Kutha Waingapu, Kabupatèn Sumba Wétan, Provinsi Nusa Tenggara Wétan, Indonésia. Papan anggegana iki nduwèni ukuran landhas pacu 2.000 x 30 m, lan nduwé arah (Inggris:azimuth) 150° saka lor. Adohé saka tengah kutha Waingapu kurang luwih 7 km.

Papan Anggegana Umbu Mehang Kunda
Ringkesan
NAM Air Boeing 737-500 taking off from Mau Hau Airport.jpg

Pranala njabaBesut