Tuduhaké menu pokok

Bangui iku kutha krajan sisan kutha gedhé dhéwé ing Républik Afrika Tengah. Sing ndunungi ana 531.783 jiwa (2003). Kutha iki pisanan diyasa ing taun 1889. Padunung utama Républik Afrika Tengah sapérangan manggon ing pérangan kulon nagara iku, ya iku ing Bangui. Kutha iki minangka punjer ékonomi Républik Afrika Tengah. Kutha iki jembaré 67 km²

Bangui
gerbang ing Bangui
gerbang ing Bangui
NagaraCithakan:Country data Républik Afrika Tengah
PrefekturOmbella-M'Poko
Pamaréntahan
 • MayorJean-Barkes Gombe-Kette
Laladan
 • Gunggung67 km2 (26 sq mi)
Élepasi369 m (1,211 ft)
Cacah warga (2006)
 • Gunggung622.771
 • Pepadhet9.295,1/km2 (240,740/sq mi)
Pencitraan Satelit kutha Bangui

Pranala njabaBesut