Bangun Purba, Serdang Bedagai

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Serdang Bedagai {{{nama dati2}}}]]

Bangun Purba, Serdang Bedagai
Nagara Indonésia

Bangun Purba iku kecamatan ing Kabupaten Serdang Bedagai Propinsi Sumatra Lor.

Kabupaten Serdang Bedagai