Tuduhaké menu pokok

Banyu susu ibu (id:Air susu ibu) utawa ASI ya iku banyu susu sing metu saka payudarané ibu sing bar nglairaké bayiné.

Delengen ugaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut