Tuduhaké menu pokok

Basa Somali ya iku basa nasional Somalia sing kalebu sajeroning rumpun Afro-Asia. Basa iki uga dituturaké ing sapérangan wewengkon Ethiopia, Djibouti lan Kenya.

Basa Somali
af Soomaali
AsalSomalia, Ethiopia, Djibouti, Kenya
LaladanAfrika Wétan
Panyatur asli
15–25 yuta (tanpa surya)
Rumpun Afro-Asia
 Cushitik
  Wétan
    Somali
Status resmi
Basa resmi ing
Somalia
Diatur déning
Kodhe basa
ISO 639-1so
ISO 639-2som
ISO 639-3

Pranala njabaBesut