Batang iku kacamatan ing Kabupatèn Batang.[1]

Batang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBatang
Batang kapernah ing Jawa Tengah
Batang
Batang
Batang kapernah ing Indonesia
Batang
Batang
Koordhinat: 6°54′30″S 109°43′45″E / 6.90843°S 109.72928°E / -6.90843; 109.72928Koordhinat: 6°54′30″S 109°43′45″E / 6.90843°S 109.72928°E / -6.90843; 109.72928
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBatang
Kodhe laladan
administrasi
33.25.11

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.