Beasiswa ya iku pamaringan wujud bantuan dhuwit kang diparingake marang wong ijenan kanthi ancas cumawise pendhidhikan kang ditempuh. Beasiswa bisa diparingake déning lembaga pamaréntah, perusahaan utawa yayasan. Pamaringan beasiswa bisa dikategorikake ing pamaringan kanthi gratis utawa pamaringan kathi anané pangiket kerja (padatan sinebut ikatan dinas) sawisé rampung pedhidhikane. Suwene ikatan dinas iki béda-béda, gumantung marang lembaga iang maringi beasiswa mau.

Jinising beasiswaBesut

  1. Fellowship
  2. Scholarship
  3. Grants
  4. Awards

Pranala njabaBesut