Beata Szydło

Beata Maria Szydło (jeneng lair: Beata Kusińska; lair ing Oświęcim, Polen, 15 April 1963; umur 59 taun) yaiku pulitikus Polen sing dadii Mahamantri Polen saka 16 November 2015 nganti 11 Desember 2017. Saiki, ia ngejabat minangka Wakil Mahamantri Polen lan uga wakil ketuwa parte Hukum lan Keadilan.[1]

Beata Szydło
Premier RP Beata Szydło w Parlamencie UE.jpg
Wakil Mahamantri Polen
Wiwit linggih
11 Desember 2017
MahamantriMateusz Morawiecki
Kang sadurungéMateusz Morawiecki
Mahamantri Polen ka-16
Linggih
16 November 2015 – 11 Desember 2017
PrésidhènAndrzej Duda
WakilPiotr Gliński
Mateusz Morawiecki
Jarosław Gowin
Kang sadurungéEwa Kopacz
Kang sawiséMateusz Morawiecki
Rerincèn dhiri
LairBeata Maria Kusińska
(1963-04-15) 15 April 1963 (umur 59)
Oświęcim, Polen
Parté pulitikHukum lan Keadilan
SisihanEdward Szydło
Anak2
AlmamaterUniversitas Jagiellonian
Sana jaringanSitus web rasmi

RujukanBesut

  1. "Poland country profile". BBC News (ing basa Inggris (Inggris)). 2017-12-13. Dibukak ing 2018-01-28.

Pranala jabaBesut

Kalungguhan pulitik
Didhisiki déning:
Ewa Kopacz
Mahamantri Polen
2015−2017
Diganti déning:
Mateusz Morawiecki

Cithakan:Mahamantri Polen