Tuduhaké menu pokok
Peta Benelux

Benelux ya iku jenengé siji uni ékonomi ing telung nagara monarkis ya iku nagara Walanda, Bèlgia, lan Luksemburg. Asosiasi iki diadegaké mawa jeneng Benelux Custom Union ing taun 1944. Benelux kalebu pelopor madeging organisasi Uni Éropah.

Cathetan sukuBesut

Pranala njabaBesut