Tuduhaké menu pokok

Beverly Hills Chihuahua 2 nggih punika sesirah filem komedhi saking Amérika Sarékat taun 2011. Film punika kalajengan saking Beverly Hills Chihuahua ingkang langsung dipun babar lumantar video. Ingkang ngarahaken filem punika Alex Zam,adhedhasar saking skénariyo anggitanipun Dannah Feinglass sesarengan Danielle Schneider lan Jeff BUshell.[1][2] Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Mike Calaghan, Sara E. White, David Hoberman, Brad Krevoy, lan Todd Lieberman. Chris Hajian nanggeljawabi babagan musik, Bridgit Mendler nganggit lagu kanthi sesirah This Is My Paradise. Sinematografi kapasrahaken dhumateng Robert Brinknmann. Wondéné juru besut kalampahi déning Marshall Harvey lan Heath Ryan. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun George Lopez, Odette Yustman, Zachary Gordon, Emily Osment, Lan Madison Pettis. Beverli Hils Cihuahua 2 kababar ing surya 1 Februari 2011.

Beverly Hills Chihuahua 2
200px
Disutradarani Alex Zamm
Diprodhuseri Mike Callaghan (Exsekutif)
Sara E. White (Eksekutif)
David Hoberman
Brad Krevoy
Todd Lieberman
Ditulis déning Dannah Feinglass
Danielle Schneider
Jeff Bushell
Dibintangi George Lopez
Odette Yustman
Zachary Gordon
Emily Osment
Dimusiki Chris Hajian
Sinématografi Robert Brinkmann
Dibesut déning Marshall Harvey
Heath Ryan
Dibabar déning Walt Disney Studios Home Entertainment
Tanggal metu
  • Fèbruari 1, 2011 (2011-02-01)
Suwéné
84 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Bahasa Inggris

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "Video premiere: Bridgit Mendler 'This Is My Paradise'". Sweets Lyrics. Dijupuk February 7, 2012. 
  2. "Beverly Hills Chihuahua 2 (2011) - Financial Information". The Numbers. 
  3. a b "Beverly Hills Chihuahua 2". Movie Insider. Dijupuk 18 January 2011. 


Pranala njawiBesut