1 Fèbruari

tanggal

Cithakan:Fèbruari 2010

1 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 32 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut