Tuduhaké menu pokok
Ms. magazine Cover - Spring 2013.jpg

Beyoncé Giselle Knowles (lair ing Houston, Texas, Amérikah Sarékat, 4 Sèptèmber 1981; umur 37 taun) iku sawijining penyanyi R&B, panulis lagu, prodhuser rekaman, aktris, penari, perancang busana, lan model asal Amérikah Sarékat. Kanggo karyané ing babagan musik, Beyoncé wis dianugrahi Grammy Award lan saliyané iku, Beyoncé dinominasèkaké kanggo ngraih Golden Globe Award tumrap karyané sajeroning seni peran. Wiwitan katenaran Beyoncé ya iku minangka anggota Destiny's Child sing rekamané wis payu 50 yuta.[1][2][3]

Isi

DiskografiBesut

2002/2004Besut

2005/2007Besut

2008/2009Besut

FilmografiBesut

Taun Judhul Peran Cathetan
2001 Carmen: A Hip Hopera Carmen Brown Televisi
2002 Austin Powers in Goldmember Foxxy Cleopatra Film debut
2003 The Fighting Temptations Lilly
2004 Fade to Black Herself Musik dokumenter tentang Jay-Z
2006 The Pink Panther Xania
Dreamgirls Deena Jones
2008 Cadillac Records Etta James Dalam tahap produksi
2009 Obsessed Beth Charles Akan datang

RéferènsiBesut

  1. "Destiny's Child Named The World's Best Selling Female Group Of All Time!"Sony BMG Music. Retrieved 28 Dhésèmber, 2006
  2. "Destiny's World Domination." Yahoo News Retrieved December 28, 2006.
  3. "Destiny’s Child Ruled At World Music Awards." Softpedia. Retrieved 28 Dhésèmber, 2006.

Pranala njabaBesut