Bhagadatta utawa Nagadatta iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé tegesé: “Sing Diparingi Naga”. Jenengé diarani ing layang gancaran Adiparwa, kitab pratamané Mahabharata.

Uga delengenBesut