Bibida, Paniai

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Paniai {{{nama dati2}}}]]

Bibida, Paniai
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.08.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Bibida iku dhistrik ing Kabupaten Paniai Propinsi Papua.