Bigaran, Barabudhur, Magelang

désa ing Indonésia

Bigaran iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Bigaran
Désa
Bigaran kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bigaran
Bigaran
Bigaran kapernah ing Jawa Tengah
Bigaran
Bigaran
Bigaran kapernah ing Indonésia
Bigaran
Bigaran
Koordhinat: 7°38′50″S 110°14′30″E / 7.64732°S 110.24155°E / -7.64732; 110.24155Koordhinat: 7°38′50″S 110°14′30″E / 7.64732°S 110.24155°E / -7.64732; 110.24155
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)