Bir ing Jerman

Bir minangka bagean utama budaya Jerman . Bir Jerman diseduh miturut Reinheitsgebot, sing mung diiseni banyu, hops, lan malt ; lan negesake manawa bir ora nggunakake malle barley, kayata bir gandum, kudu difermentasi paling dhuwur . [2] [3]

A Kranz (karangan bunga) bir Kölsch seger sing biasane digawa server ("Köbes"), ngemot gelas Stange tradisional lan, ing tengah, gelas modern luwih gedhe. [1]

Ing 2012, Jerman rangking nomer telu ing Eropa babagan konsumsi bir per kapita, ing mburine Republik Ceko lan Austria .

Märzen ing Oktoberfest, dadi Maß tradisional 1 liter.
A kaca stein saka unfiltered Eichbaum Kellerbier

Omben-ombenBesut

ReferensiBesut

  1. "Kölsch Beer Glasses". Lee Valley Tools. 2018. Dibukak ing 2018-09-27.
  2. "Vorläufiges Biergesetz". Diarsip saka sing asli ing 9 September 2007. Dibukak ing 2007-09-04.
  3. "492 Years of Good Beer". Diarsip saka sing asli ing 2011-05-11. Dibukak ing 2011-05-26.