Blair Adams

Blair Vincent Adams[2] (lair ing South Shields, 8 Sèptèmber 1991; umur 29 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Inggris kang main kanggo klub Sunderland biyasa main ing posisi bèg kiwa.

Blair Adams
Blair Adams - Sunderland.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Blair Vincent Adams[1]
Tanggal lair (1991-09-08) 8 Sèptèmber 1991 (umur 29)
Papan lair South Shields, Inggris
Dhuwur 5 ft 9 in (1.75 m)
Posisi main Bék kiwa
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 34
Karir nom
000?–2010 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Sunderland 0 (0)
2011Brentford (silihan) 7 (0)
2012Northampton Town (silihan) 22 (0)
Tim nasional
2011 Inggris U-20 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:18, 14 Mèi 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:57, 11 Agustus 2011 (UTC)

Adams miwiti karir junioré ing Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Adams salanjuté disilihake ing Brentford F.C.[3] lan Northampton Town.[4]

RéferènsiBesut

  1. "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dibukak tanggal 2010-08-12.
  2. "34. Blair Adams". soccerbase.com. Dibukak tanggal 13 June 2011.
  3. "Brentford sign Blair Adams and Miguel Llera on loan". bbc.co.uk. Dibukak tanggal 8 September 2011.
  4. "Sunderland defender Blair Adams joins Northampton Town". BBC Sport. Dibukak tanggal 3 January 2012.

Pranala njabaBesut