Bligo, Ngluwar, Magelang

désa ing Indonésia

Bligo iku désa ing Kacamatan Ngluwar, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Bligo
Désa
Bligo kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bligo
Bligo
Bligo kapernah ing Jawa Tengah
Bligo
Bligo
Bligo kapernah ing Indonesia
Bligo
Bligo
Koordhinat: 7°41′12″S 110°16′22″E / 7.68654°S 110.27291°E / -7.68654; 110.27291Koordhinat: 7°41′12″S 110°16′22″E / 7.68654°S 110.27291°E / -7.68654; 110.27291
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanNgluwar
Kodhe laladan
administrasi
33.08.03.2001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.