Bodhèh, Pemalang

Bodhèh iku kacamatan ing Kabupatèn Pemalang.[1]

Bodhèh
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBodeh
Bodhèh kapernah ing Jawa Tengah
Bodhèh
Bodhèh
Bodhèh kapernah ing Indonésia
Bodhèh
Bodhèh
Koordhinat: 7°03′06″S 109°27′54″E / 7.05162°S 109.465°E / -7.05162; 109.465Koordhinat: 7°03′06″S 109°27′54″E / 7.05162°S 109.465°E / -7.05162; 109.465
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPemalang
Kodhe laladan
administrasi
33.27.05

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)