Bogoboida, Paniai

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Paniai {{{nama dati2}}}]]

Bogoboida, Paniai
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.08.07 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Bogoboida iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Paniai Propinsi Papua.

Kabupatèn Paniai