Bumiharja, Barabudhur, Magelang

Bumiharja iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Bumiharja
Désa
Bumiharja kapernah ing Kabupatèn Magelang
Bumiharja
Bumiharja
Bumiharja kapernah ing Jawa Tengah
Bumiharja
Bumiharja
Bumiharja kapernah ing Indonésia
Bumiharja
Bumiharja
Koordhinat: 7°35′22″S 110°12′11″E / 7.58958°S 110.20309°E / -7.58958; 110.20309Koordhinat: 7°35′22″S 110°12′11″E / 7.58958°S 110.20309°E / -7.58958; 110.20309
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)