Cakradiningratan, Jetis, Kutha Ngayogyakarta

désa ing Indonésia

Cakradiningratan iku kalurahan ing Kacamatan Jetis, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Cakradiningratan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCokrodiningratan
Cakradiningratan kapernah ing Kutha Yogyakarta
Cakradiningratan
Cakradiningratan
Cakradiningratan kapernah ing Ngayogyakarta
Cakradiningratan
Cakradiningratan
Cakradiningratan kapernah ing Indonésia
Cakradiningratan
Cakradiningratan
Koordhinat: 7°46′45″S 110°22′02″E / 7.77906°S 110.36719°E / -7.77906; 110.36719Koordhinat: 7°46′45″S 110°22′02″E / 7.77906°S 110.36719°E / -7.77906; 110.36719
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanJetis
Kodhe laladan
administrasi
34.71.02.1002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)