Candhi, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Candhi iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Candhi
Désa
Candhi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Candhi
Candhi
Candhi kapernah ing Jawa Tengah
Candhi
Candhi
Candhi kapernah ing Indonésia
Candhi
Candhi
Koordhinat: 7°49′49″S 109°58′26″E / 7.83014°S 109.97379°E / -7.83014; 109.97379Koordhinat: 7°49′49″S 109°58′26″E / 7.83014°S 109.97379°E / -7.83014; 109.97379
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2035

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)