Cangkringan, Sléman

kacamatan ing Kabupatèn Sléman, Indonésia

Cangkringan iku kacamatan ing Kabupatèn Sléman.[1]

Cangkringan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiCangkringan
Cangkringan kapernah ing Ngayogyakarta
Cangkringan
Cangkringan
Cangkringan kapernah ing Indonésia
Cangkringan
Cangkringan
Koordhinat: 7°37′56″S 110°27′02″E / 7.63233°S 110.45043°E / -7.63233; 110.45043Koordhinat: 7°37′56″S 110°27′02″E / 7.63233°S 110.45043°E / -7.63233; 110.45043
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènSléman
Désa
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)