Carolus Linnaeus

(Kaelih saka Carl Linnaeus)

Carolus Linnaeus (utawi, Carl von Linné) (23 Mèi 1707 - 10 Januari 1778) punika ngèlmuwan Swedia ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi taksonomi modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak ékologi modèrn.

Lukisan Carolus Linnaeus

Linnaeus punika ahli botani ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika, piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli botani ugi ngrangkep dados ahli zoologi saha dhokter.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.