Charles Plumier

Charles Plumier (20 April 1646 - 20 November 1704) iku sawijining ahli botani Prancis, sawisé génus Plumeria utawa Frangipani dijenengi. Plumier dianggep salah siji panjlajah botani sing paling wigati ing jamané. Dhèwèké gawé telu èkspèdhisi botani menyang Hindhia Kulon, sing ngasilaké karya gedhé Nova Plantarum Americanarum Genera (1703-1704) lan banjur diangkat dadi ahli botani kanggo raja Louis XIV saka Prancis.

Charles Plumier.

Karya digitalBesut

Artikel puniki njangkep teks saking Catholic Encyclopedia ingkang arupi ranah publik.