Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Infobox newspaper Charlie Hebdo (pocaping cara Prancis: [ʃaʁli ɛbdo]; Basa Perancis kanggé Charlie Weekly) inggih punika satunggalipun kalawarti minggon satir ing nagari Perancis, nampilaken kartun, laporan, polémik lan geguyonan ingkang kirang sopan lan kanthi vokal non-konformis ing panerbitanipun, publikasinipun asipat antireligius, kaum kiwa, lan anarkis.

Waosan langkung wiyarBesut

  • La bande à Charlie (Charlie Hebdo). Stock, 1976, déning Jean Egen

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut