Christa McAuliffe

Sharon Christa McAuliffe (née Corrigan; lair 2 Sèptèmber 1948 – pati 28 Januari 1986 ing umur 37 taun) yaiku guru lan antariksawati Amerika Sarekat saka Concord, New Hampshire lan salah sijining saka pitu anggota kru sing seda ing kacilakan pesawat ulang alik Challenger. Ia entuk gelar sarjana ing bidang pendidikan lan sajarah saka Framingham State College ing 1970

Christa McAuliffe
Partisipan penerbangan antariksa NASA[1]
KabangsanAmerika Sarekat
StatusSeda nalika misi
Lair(1948-Cithakan:NOMORBULAN-02)2 Sèptèmber 1948
Boston, Massachusetts
PatiJanuari 28, 1986(1986-01-28) (umur 37)
Cape Canaveral, Florida
Pedamelan sanèsGuru
PamilihanProyek Teacher in Space (1985)
MisiSTS-51-L
Èmblem misiSTS-51-L.svg
BebungahMedali Kehormatan Antariksa Kongres

CathetanBesut

  1. "Astronaut Biographies: Space Flight Participant". NASA/Lyndon B. Johnson Space Center. December 5, 2008. Dibukak ing January 10, 2009.

ReferensiBesut

Wacaan tambahanBesut

Pranala jabaBesut

Cithakan:STS-51L Cithakan:Congressional Space Medal of Honor