Chuy Bravo

Chuy Bravo utawa Jesús Melgoza (lair ing Mèksiko, 7 Dhésèmber 1956 – pati 14 Dhésèmber 2019 ing umur 63 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan panatacara saka Amérika.

Bravo, 2013

Cathetan sukuBesut