Cilegon, Cilegon

Cilegon iku kacamatan ing Kutha Cilegon, Provinsi Banten, Indonésia.

  • Bagendung
  • Ciwedus
  • Bendungan
  • Ciwaduk
  • Ketileng
Cilegon
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiBanten
KuthaCilegon

RujukanBesut

  • Data Sirusa BPS taun 2007

Pranala njabaBesut