Cithakan:N219 bak wedhi

Sugeng rawuh ing
Wikipédia
Jawa!

Bauwarna mardika abasa Jawa

Donald Trump official portrait.jpg

Mudeng ora...

  • yèn Donald Trump (gambar ing samping) Prèsidhèn Amérika Serikat divonis positif kena COVID-19?
  • yèn Cameron R. Hume, Duta Agung Amérika Serikat kanggo Indonesia ing taun 2007–2010, diangkat dadi penaséhat Sinar Mas Group pirang-pirang sasi sawisé rampung tugas?

Gambar pethingan

Buffy Sainte-Marie lávvu Riddu Riđđu 2019 29.jpg
Illuzina málen Buffy Sainte-Marie lávvu Riddu Riđđu-festiválas 2019

Dina Setu Pahing,
Tanggal 16 Januari 2021.

Wikipédia Jawa
nduwéni gunggung artikel 61.427 wiji.

Apa kuwi Wikipédia?

Wikipédia iku bauwarna utawa ènsiklopédhi kang kena dibesut, diturun, lan didum sapa baé kanthi mardika. Ing Wikipédia Jawa, nganti saiki ana wong 46.429 kang tau njajal awèh kawruh nganti karipta 61.427 artikel ing basa Jawa.

Dina iki kala kawuri