Curaçao

Curaçao iku pulo kang dunungé ing Segara Karibia. Pulo iki minangka péranganing Antillen Walanda. Iklim utaman ing pulo iki yaiku iklim tropis. Pulo iki pisanan didunungi manungsa ing taun 1499. Ditemokake déning Alonso de Ojeda.

Handelskade in Willemstad, Curaçao

Pranala njabaBesut