Dalan Tol Jakarta-Cikampek

Dalan Tol Jakarta-Cikampèk iku sawijining dalan tol saka Cawang, Jakarta Wétan tumuju Cikampèk. Dawané dalan tol iki ana 72 kilomèter. Dalan tol iki ngliwati Kutha Jakarta Wétan, Kutha lan Kabupatèn Bekasi, Kabupatèn Karawang lan Purwakarta.

Swasana ing Dalan Tol Jakarta-Cikampek, kurang luwih ing saubengé Cikampek tumuju menyang Jakarta (2007)

Dalan tol iki wiwit dipigunakaké taun 1988.

Data Dalan TolBesut

Data TotalBesut

Wiwit Destinasi Utama Nganti Arah Dawa (km) Gerbang Tol Interchange Lokasi (Kabupatèn / Kutha)
Jakarta Cawang Pondhok Gedhé, Bekasi, Tambun, Cikarang, Karawang, Bandung, Purwakarta Cikampek Wétan - Kulon 72 13 3 Jakarta, Bekasi, Karawang, Purwakarta

Data Ruas (Pengelola sing padha)Besut

Ruas Dawa (km) Lajur (Total + Setiap Arah) Gerbang Tol Interchange Lokasi (Kabupatèn / Kutha)
Jakarta-Cibitung 28 8 (2x4) 7 2 Jakarta, Bekasi
Cibitung - Cikampèk 44 6 (2x3) - 4 (2x2) 6 1 Bekasi, Karawang, Purwakarta

FasilitasBesut

Rest AreaBesut

Dalan tol Jakarta-Cikampek ndarbèni sawatara rest area kanggo arah wétan lan kulon uga. Ana 11 rest area ya iku:

Lokasi (KM) Arah Toilet Masjid Restoran Tilpon Umum Bengkel Ban Warung Kopi Papan Lèrèn
3,3 Wétan            
18,5 Wétan          
21 Kulon              
34 Kulon            
41,8 Wétan            
42,5 Kulon            
50,8 Wétan            
52 Kulon            
59,7 Wétan            
62,5 Kulon            
71,3 Kulon        

Gerbang TolBesut

Jakarta - CibitungBesut

Gerbang Tol KM Lokasi Destinasi
Halim 02 Halim Cililitan, Halim, Jatinegara
Pondhok Gedhé Kulon 04 Jatiwaringin Pondok Gede, Jatiwaringin, Pondhok Kelapa
Pondhok Gedhé Wétan 08 Jatibening Jatibening, Cikunir, Jatimakmur
Cikunir 10 Cikunir Tanjung Priok, Bogor, Pondok Indah
Bekasi Kulon 13 Pekayon Bekasi Kulon, Kranji, Pekayon
Bekasi Wétan 16 Bulak Kapal Sepanjang Jaya, Bulak Kapal, Bantar Gebang
Tambun 22 Mustika Jaya Grand Wisata, Tambun, Mustika Jaya
Cibitung 27 Cibitung Cibitung, Tambun, Kawasan Industri Cibitung

Cibitung - CikampekBesut

Gerbang Tol KM Lokasi Destinasi
Cikarang Kulon 31 Lippo Cikarang Lippo Cikarang, Lemahabang, Cibarusah
Cikarang Wétan 37 Sukamahi Cikarang Pusat, Pasirranji, Delta Mas
Karawang Kulon 46 Pangkalan Karawang Kulon, Pangkalan, Rengas Dengklok
Karawang Wétan 55 Klari Karawang Wétan, Klari, Kawasan Industri Karawang
Dawuan 67 Dawuan Bandung, Purwakarta, Sumedang
Kalihurip 68 Bukit Indah Bukit Indah, Dawuan, Kalihurip
Cikampèk 72 Cikampèk Kidul Cirebon, Purwakarta, Cikampèk

Uga delengenBesut