Tuduhaké menu pokok

Kutha Administrasi Jakarta Wétan

kutha ing provinsi Daerah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia
(Kaelih saka Jakarta Wétan)
Kutha Administrasi Jakarta Wétan
Lambang Kota Jakarta Timur.png
Lambang Kutha Administrasi Jakarta Wétan
Sesanti: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Timur.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Koesnan A. Halim
Wakil Walikutha: Terman Siregar
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 1.959.022 (1997)
+/- 10.445 / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kutha Administrasi Jakarta Wétan iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

GéografiBesut

1060 49' 35 Bujur wétan lan 060 10' 37 Lintang kidul

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut