Dalan layang

Dalan layang iku dalan sing dibangun ora sebidhang kanggo ngéndhani laladan/kawasan macet, ngliwati simpangan karo ril sepur kanggo ngundhakaké kacepetan lan kaslametan.

Barkas:Jalanlayang.jpg
Dalan layang ing jalur Pantura ngliwati kawasan kutha

Pranala njabaBesut

RéferènsiBesut