Damèn

Damèn iku watang saka tuwuhan wiji-wijian kaya déné pari, utawa gandum. Damèn wujud asil tambahan saka tetanèn pari utawa gandum kang bisa dipigunakaké kanggo bahan bakar sumber ènèrgi, bahan kanggo gawé kertas, minangka pakan kéwan lan bahan kerajinan.

Gulungan damèn gandum
Tumpukandamèn pari
Sapi mangan damèn

RujukanBesut

Pranala njabaBesut