Danurejan, Kutha Ngayogyakarta

kemantren ing Kutha Yogyakarta, Indonésia

Danurejan iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Danurejan
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦢꦤꦸꦉꦗꦤ꧀
 • LatinDanurejan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDanurejan
Danurejan kapernah ing Ngayogyakarta
Danurejan
Danurejan
Danurejan kapernah ing Indonesia
Danurejan
Danurejan
Koordhinat: 7°47′39″S 110°22′23″E / 7.794284475268205°S 110.3730013337497°E / -7.794284475268205; 110.3730013337497Koordhinat: 7°47′39″S 110°22′23″E / 7.794284475268205°S 110.3730013337497°E / -7.794284475268205; 110.3730013337497
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.04

Kalurahan

besut

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.