Suryatmajan, Danurejan, Kutha Ngayogyakarta

désa ing Indonésia

Suryatmajan iku kalurahan ing Kacamatan Danurejan, Kutha Ngayogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Suryatmajan
Kalurahan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSuryatmajan
Suryatmajan kapernah ing Kutha Yogyakarta
Suryatmajan
Suryatmajan
Suryatmajan kapernah ing Ngayogyakarta
Suryatmajan
Suryatmajan
Suryatmajan kapernah ing Indonésia
Suryatmajan
Suryatmajan
Koordhinat: 7°47′37″S 110°22′04″E / 7.79366°S 110.36766°E / -7.79366; 110.36766Koordhinat: 7°47′37″S 110°22′04″E / 7.79366°S 110.36766°E / -7.79366; 110.36766
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
KacamatanDanurejan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)