Diagram dhengkul manungsa

Sajeroning anatomi manungsa, dhengkul iku sendhi sing ngubungaké femur lan tibia. Amarga dhengkul manungsa nyokong mèh kabèh bobot awak, dhengkul rentan banget marang cidra akut lan tuwuhing osteoarthritis.

Pranala njabaBesut