Dhingklik

Dhingklik iku piranti kanggo lungguh kang wujudé kaya kursi naging lumrahé luwih cendhèk lan ora nganggo sèndhènan. Ing padésan dhuwuré dhingklik racaké ora ngluwihi dhuwuré wong ndhodhok lan sadina-dina dianggo lungguh nalika umbah-umbah utawa masak ing pawon tradhisional.

Dhingklik sikil telu

Dhingklik lumrahé digawé saka kayu utawa plastik.

Uga delengenBesut