Dhukun, Magelang

Dhukun iku kacamatan ing Kabupatèn Magelang.[1]

Dhukun
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDukun
Dhukun kapernah ing Jawa Tengah
Dhukun
Dhukun
Dhukun kapernah ing Indonésia
Dhukun
Dhukun
Koordhinat: 7°32′41″S 110°22′05″E / 7.54463°S 110.3681°E / -7.54463; 110.3681Koordhinat: 7°32′41″S 110°22′05″E / 7.54463°S 110.3681°E / -7.54463; 110.3681
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.08.06

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)