Dia Mirza

Dia Mirza Handrich (दिया मिर्ज़ा,Basa Urdu: دیا میرزا) jeneng undhang-undhangané Dee lan kondhng ning masarakat karo jeneng Dia Mirza, (Lair ning tanggal 9 Dhésèmber taun 1981) dhèwèké model saka Indiauga dadi aktris ning dunya filem Bollywood, dhèwèké uga ddai pamenang kaping loro ajang Femina Miss India.

Dia Mirza
LairDia Handrich
(1981-12-09) 9 Dhésèmber 1981 (umur 39)
Hyderabad, Andhra Pradesh, India
Jeneng liyaDiya Mirza
Diya
Dee
PakaryanActress, model
Taun aktif2001-present
BojoNone
Wong tuwaFrank Handrich
Deepa Mirza

Cathetan sukuBesut