Dia Mirza

Dia Mirza Handrich (दिया मिर्ज़ा,Basa Urdu: دیا میرزا) jeneng undhang-undhangané Dee lan kondhng ning masarakat karo jeneng Dia Mirza, (Lair ning tanggal 9 Dhésèmber taun 1981) dhèwèké model saka Indiauga dadi aktris ning dunya filem Bollywood, dhèwèké uga ddai pamenang kaping loro ajang Femina Miss India.

Dia Mirza
Dia Mirza.JPG
Dia Mirza at Navy Queen Beauty Contest
LairDia Handrich
(1981-12-09) 9 Dhésèmber 1981 (umur 39)
Hyderabad, Andhra Pradesh, India
Jeneng liyaDiya Mirza
Diya
Dee
PakaryanActress, model
Taun aktif2001-present
BojoNone
Wong tuwaFrank Handrich
Deepa Mirza

Cathetan sukuBesut