Dina AIDS Sadonya kang tepaté ana ing tanggal 1 Dhésèmber dipinggeti tumuju ing kasadaran minangka tumprapé AIDS ing sadonya kang disebabake virus HIV.

Simbol Pita Abang kang dugunakake kanthi internasional kanggo nglambangaké merangi AIDS.
Condom on Obelisk, Buenos Aires.jpg

Konsep iki dirembug ing Partemuan Mantri Kasehatan Sadonya minangka manuhaké Program-program kanggo nyegahan AIDS ing taun 1988. Wiwit partemua iku pihak pamaréntah, organisasi internasional lan yayasan amal sadonya sarujuk dipenggeti dina AIDS Sadonya.

Pranala njabaBesut

Dina AIDS Sadonya 2002Besut

Dina AIDS Sadonya 2004Besut

Dina AIDS Sadonya 2005Besut

Dina AIDS Sadonya 2010Besut

Dina AIDS Sadonya 2011Besut

RefrensiBesut